Plus- en minpunten
 • Gebruiksvriendelijk (handig mechanisme bij openen en sluiten)
 • De lattenbodem zorgt voor een even goede nachtrust als een « normaal » bed. Ideaal dus voor dagelijks gebruik
 • Zowel horizontale als verticale versie verkrijgbaar + keuze uit verschillende afmetingen
 • Muurbevestiging is essentieel (anders opent/sluit het bed niet goed)
Omschrijving

Ontdek nu CONCEPTION PRO, een opklapbaar bed dat uw woonkamer in no time een nieuwe gedaante bezorgt: die van comfortabele slaapkamer. Een moderne en erg trendy oplossing waarmee u in een handomdraai een extra slaapplaats creëert. Het succes zit hem in de hoge graad van gebruiksvriendelijkheid, een haast revolutionair mechanisme zorgt voor een wel erg makkelijke opening en sluiting. En dan hebben we er slechts één voorbeeldje uitgepikt.

Een volgende troef qua gemak schuilt in de beveiliging van het opklapbed. Er bestaat namelijk geen enkele kans dat het bed zomaar openvalt, en dat dankzij de integratie van een speciaal slot. Minstens even handig is de “STOP-functie” die het bed belet om in één snelle val te openen. Uiteraard hoeft het verhaal niet bij de functionaliteit te stoppen. Comfort en stabiliteit zijn kenmerken waar de bedenkers minstens even hard de aandacht op willen vestigen. U kan zorgeloos op beide oren slapen, ga daar maar van uit!  Dit bed heeft bovendien een geruisloze sluiting alsook veel bergruimte. Opklapbed Conception PRO is perfect inzetbaar op dagelijkse basis, en dat in een traditionele kamer, studentenkamer of logeerkamer. 

 • De max. matrasdikte is 18 cm 
 • De led-verlichting is apart verkrijgbaar
 • Afmetingen: H. 218 cm, L. 211 cm, D. 46 > 148 cm
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto233.000000
Barcode5400943206708
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)218
Diepte (cm)46
Breedte (cm)211
CollectieConception-Pro
UitvoeringHorizontaal met opzetkast
Matrasafmeting120x200 cm
Optie matrasMet matras
KleurMat wit
LED-verlichtingNee
Reviews 4
Schrijf je review
U plaatst een review over:Opklapbed CONCEPTION PRO 120x200 cm mat wit (horizontaal) met opzetkast met matras
Uw waardering

Opklapbed CONCEPTION PRO 120x200 cm mat wit (horizontaal) met opzetkast met matras

Waardering:
87%

Of 3 x € 633,00 zonder extra kosten

Of vanaf € 52,75 per maand

€ 1.899,00
Kleur Mat wit
Matrasafmeting 120x200 cm
Optie matras Met matras

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
 • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

 • 100% veilig betalen

 • Professionele levering

 • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.