Omschrijving

Tijd om jouw interieur wat op te frissen? Doe dat dan met een nieuwe, rechthoekige eettafel! Deze eettafel TRAMO ziet er niet alleen goed uit, maar zal ook geweldig staan in jouw klassiek interieur. Door de mooie afmetingen kunnen er veel mensen rond de eettafel een plaatsje nemen. Rechthoekige eettafel TRAMO is van Belgische makelij en gemaakt van kwalitatieve spaanplaat.

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto69.000000
Barcode5400943288711
MaterialenMetaal, Spaanplaat
CollectieTramo
Diepte (cm)100
Hoogte (cm)78
Breedte (cm)164
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
KleurOud eik
OptieU-poten
Afmetingen164 cm
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Rechthoekige eettafel TRAMO 164 cm oude eik met U-poten
Uw waardering

Rechthoekige eettafel TRAMO 164 cm oude eik met U-poten

Of 3 x € 270,00 zonder extra kosten

Of vanaf € 22,50 per maand

€ 809,99
Kleur Oud eik
Afmetingen 164 cm

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 00 31 85 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.