Omschrijving

Een moderne salontafel, met een authentieke touch, dat is rechthoekige salontafel ADAMAS. De trendy kleuren en de toffe print zorgen voor een leuke en speelse uitstraling. De schuine zwarte, metalen pootjes zorgen dan weer voor een retro look. De opbergruimte onder het bovenblad is ideaal voor bijvoorbeeld afstandsbedieningen of magazines. Rechthoekige salontafel ADAMAS is gemaakt van gelamineerd spaanplaat en de zijkanten zijn afgewerkt met ABS randen. En, helemaal verliefd geworden? Neem dan zeker eens een kijkje naar de volledige ADAMAS collectie! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto29.500000
MaterialenMetaal, Spaanplaat, ABS
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)39.5
Diepte (cm)68
Breedte (cm)103.5
CollectieAdamas
VormRechthoek
Barcode5400943245493
Afmetingen103 cm
KleurZwart/evoke eik
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Rechthoekige salontafel ADAMAS zwart/evoke eik
Uw waardering

Rechthoekige salontafel ADAMAS zwart/evoke eik

Of 3 x € 69,66 zonder extra kosten

€ 208,99
Afmetingen 103 cm
Kleur Zwart/evoke eik

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

In afwachting van bevoorrading
Thuislevering voor maar € 29,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon