Omschrijving

Niets leuker dan een gezellige én trendy inkomhal, niet? Met schoenenbank ALEKSO geniet je echt van een praktisch meubel. Achter de 2 deuren zitten er 2 verstelbare legplanken die elk tot 15 kg kunnen dragen. De kleurencombinatie van hoogglans wit en navarra eik zorgt echt voor een fris en elegant geheel. Super praktisch, de deuren zijn voorzien van een soft-close systeem. Voor de fronten werd er gekozen voor een afwerking in MDF, terwijl de rest van het meubel gemaakt is van spaanplaat. De bank zelf heeft een max. draagvermogen van 80 kg en er is plaats voor zo'n 8 paar schoenen. 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto31.600000
MaterialenMDF, Spaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)50
Diepte (cm)41
Breedte (cm)75
CollectieAlekso
Aantal Schoenen8 paar
Barcode5400943257205
Samenstelling2 deuren
Optiezonder kussen
KleurWit/navarra eik
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Schoenenbank ALEKSO 2 deuren wit/navarra eik zonder kussen
Uw waardering

Schoenenbank ALEKSO 2 deuren wit/navarra eik zonder kussen

Of 3 x € 62,66 zonder extra kosten

Of vanaf € 5,22 per maand

€ 187,99
Kleur Wit/navarra eik
Samenstelling 2 deuren
Optie zonder kussen
Aantal Schoenen 8 paar

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 2-4 weken
Thuislevering voor maar € 19,99
  • Vragen? Bel ons 00 31 85 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.