Omschrijving

De tijdloze look van deze eerder chique spiegel vormt de perfecte aanvulling op de andere meubels uit de PITTA-collectie. Voorts voegt de witte rand in hoogglans kleur een zekere elegantie en originaliteit aan uw hal toe.

Mooi meegenomen is het feit dat de spiegel eveneens een gevoel van diepte weet te creëren in uw kamer, net zoals de helderheid geboost wordt.


Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto9.000000
MaterialenMDF, Spiegel
Colli1
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)63
Diepte (cm)3
Breedte (cm)89
CollectiePitta
Barcode5400943155273
Breedte spiegel 89 cm
KleurGlanzend wit
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Spiegel PITTA 89 cm hoogglans wit
Uw waardering

Spiegel PITTA 89 cm hoogglans wit

Of 3 x € 39,00 zonder extra kosten

€ 116,99
Kleur Glanzend wit

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 2-4 weken
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon