Omschrijving

Nog op zoek naar een nieuw tapijt? Dan is dit vintage tapijt uit de FENNY-collectie wellicht iets voor u! De prachtige subtiele tinten, in combinatie met het traditionele patroon, oogt mooi en elegant. Tapijt FENNY is gemaakt van chenille garen die zacht aanvoelen. Wij zijn er zeker van dat tapijt FENNY onmisbaar zal zijn in élke ruimte. Waar wacht u nog op? 


Gewicht: 280 gr

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto1.740000
MaterialenChenille
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageGemonteerd geleverd
Diepte (cm)230
Breedte (cm)60
CollectieFenny
Barcode5400943194739
Afmetingen60x230 cm
KleurLichtblauw
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Tapijt FENNY 60x230 cm lichtblauw
Uw waardering

Tapijt FENNY 60x230 cm lichtblauw

€ 40,99
Kleur Lichtblauw

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 2-4 weken
Thuislevering voor maar € 9,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.