Omschrijving

Creëer (letterlijk) warmte in huis met dit uniek tv-meubel EVAPE! Achter de 2 deuren kan je veel spullen kwijt en op de plank kan je dan weer eenvoudig mediaspelers of leuke decoratie plaatsen. Het LED-scherm vooraan projecteert 'valse' vlammen die zorgen voor een gezellig effect. Bovendien kan je de kleur van de vlammen zelf kiezen en aanpassen. Het meubel bevat ook een geïntegreerde verwarming (16 tot 28 graden) waarmee je de ruimte kan verwarmen. En, helemaal verliefd geworden? Twijfel dan niet meer en kies voor een uniek tv-meubel in jouw woonkamer!

Technische info:

  • Vlam onafhankelijk van het verwarmingsvermogen 
  • Stroomvoorziening: 220-240V / 50 Hz
  • Vermogen: 1400W-1600W
  • Afstandsbediening is meegeleverd
  • Gehard glas
  • Regelbare verwarming van 16 tot 28°C
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto68.500000
MaterialenMDF, Spaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)56
Diepte (cm)40
Breedte (cm)180
CollectieEvape
KastindelingMet legplanken, Met deuren
Barcode5400943257380
BevestigingStaand
KabeldoorgangNee
LED-verlichtingJa
Samenstelling2 deuren
KleurGrafiet/hoogglans grafiet
Reviews 2
Schrijf je review
U plaatst een review over:Tv-meubel met haard EVAPE 2 deuren grafiet/hoogglans grafiet
Uw waardering

Tv-meubel met haard EVAPE 2 deuren grafiet/hoogglans grafiet

Waardering:
100%

Of 3 x € 263,33 zonder extra kosten

Of vanaf € 21,94 per maand

€ 789,99
Kleur Grafiet/hoogglans grafiet
Samenstelling 2 deuren

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 00 31 85 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.