Omschrijving
Met de meubelen uit de OLIANNE-collectie zal u uw woonkamer kunnen inrichten in een originele, industriële stijl! De meubelen worden gekenmerkt door eenvoud en klasse. De look in okapi eik, in combinatie met de mat zwarte kleur, zorgt voor een robuust en hip geheel. Dit tv-meubel is zeer praktisch en biedt een uitstekende opbergcapaciteit dankzij de 2 deuren en 2 open vakken. Achter elke deur zit er bovendien één legplank. Tv-meubel OLIANNE bevat ook een kabeldoorgang zodat u al uw kabels netjes kan wegsteken. De afwerking in spaanplaat zorgt bovendien voor een kwalitatief, robuust én elegant geheel. Waar wacht u nog op?
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto44.000000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)57
Diepte (cm)44
Breedte (cm)147
CollectieOlianne
KastindelingMet legplanken, Met opbergvakken
Barcode5400943258325
BevestigingStaand
KabeldoorgangJa
LED-verlichtingNee
Samenstelling2 deuren
KleurOkapi eik
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Tv-meubel OLIANNE 2 deuren okapi eik
Uw waardering

Tv-meubel OLIANNE 2 deuren okapi eik

Of 3 x € 76,66 zonder extra kosten

Of vanaf € 6,39 per maand

€ 229,99
Kleur Okapi eik
Samenstelling 2 deuren

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 29,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.