Plus- en minpunten
  • Snelle en gemakkelijke montage (elke plank is gelabeld)
  • De led-verlichting (optioneel) is RGB. De led's kunnen dus van kleur veranderen
  • Het tv-meubel kan niet aan de muur gemonteerd worden en is niet individueel verkrijgbaar
Omschrijving

Laat u overdonderen door deze magnifieke tv-meubel set BABEL, bestaande uit een tv-meubel, twee muurkasten en twee legplanken. Deze meubels zorgen voor een leuke touch in uw modern interieur dankzij de trendy betonlook. De tv-meubel set biedt ook heel wat opbergruimte. Zo beschikt het tv-meubel over 3 klapdeuren en kan u er niet alleen uw tv, maar ook uw multimedia netjes in opbergen. Ook de hangende muurkasten bieden extra opbergruimte voor uw spulletjes en leukste decoratie. 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto74.000000
Barcode5400943168006
MaterialenSpaanplaat
CollectieBabel
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
KastindelingMet deuren
KabeldoorgangJa
LED-verlichtingNee
KleurBeton
Samenstelling5 deuren
Optiezonder salontafel
Aantal elementen6
Optie LEDZonder led
Reviews 1
Schrijf je review
U plaatst een review over:Tv-meubel set BABEL 5 deuren beton zonder led zonder salontafel
Uw waardering

Tv-meubel set BABEL 5 deuren beton zonder led zonder salontafel

Waardering:
93%

Of 3 x € 120,00 zonder extra kosten

€ 359,99
Kleur Beton
Samenstelling 5 deuren
Optie zonder salontafel
Optie LED Zonder led

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

In voorraad: Levertijd 2-4 dagen
Thuislevering voor maar € 39,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.