Omschrijving

Op zoek naar een nieuw, praktisch tv-meubel dat niet te veel ruimte inneemt? Kies dan voor tv-meubel TREZOR! Dit tv-meubel past zonder problemen in kleinere en moderne interieurs. Het zwevend effect en de verschillende legplanken zorgen voor een open en ruim gevoel. Tv-meubel TREZOR is gemaakt van 16 mm dik gelamineerd spaanplaat en afgewerkt met ABS-randen. Opgepast, de max. belasting is 15 kg. 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto13.000000
MaterialenSpaanplaat, ABS
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)30
Diepte (cm)31
Breedte (cm)100
CollectieTrezor
KastindelingMet legplanken
Barcode5400943245608
KabeldoorgangJa
LED-verlichtingNee
Samenstelling100 cm
KleurWit
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Tv-meubel TREZOR 100 cm wit
Uw waardering

Tv-meubel TREZOR 100 cm wit

Of 3 x € 24,66 zonder extra kosten

€ 73,99
Kleur Wit
Samenstelling 100 cm

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 9,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon