Omschrijving

Praktisch, elegant én kwalitatief, het zijn slechts enkele kenmerken van bed NEVORO. De subtiele look in wotan eik, gecombineerd met de metaalgrijze kleur, zorgt voor een leuke, moderne touch. Wij zijn er zeker van dat u dankzij bed NEVORO voortaan nog beter zal slapen! Het hoofdeinde is dan weer zeer praktisch om tegen te leunen als u voor het slapengaan graag nog een boek leest of tv kijkt. Afgewerkt met kwalitatieve materialen, garandeert de NEVORO-collectie kwaliteit en een lange levensduur. Perfect, toch? Twijfel niet meer en kies nu voor bed NEVORO en plof in een zalig bed na een lange werkdag! 

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto80.130000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)101
Diepte (cm)207
Breedte (cm)185
CollectieNevoro
Barcode5400943312805
Matrasafmeting180x200 cm
Kleurmetaalgrijs/artisan eik
Matras inbegrepen Nee
Lattenbodem inbegrepenNee
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Tweepersoonsbed NEVORO 180x200 cm artisan eik/metaalgrijs
Uw waardering

Tweepersoonsbed NEVORO 180x200 cm artisan eik/metaalgrijs

Of 3 x € 106,66 zonder extra kosten

Of vanaf € 8,89 per maand

€ 319,99
Kleur metaalgrijs/artisan eik
Matrasafmeting 180x200 cm

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 39,99
  • Vragen? Bel ons 00 31 85 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.