Omschrijving

Is het tijd om jouw inkomhal wat op te frissen? Vestiaire GRETZ maakt van de inkomhal zonder twijfel een trendy en moderne ruimte! De lichte kleuren zorgen voor een extra luxueuze look. Vestiaire GRETZ is uitgerust met 3 praktische haken, 2 klapdeuren en een spiegeldeur. Meer dan opbergruimte genoeg dus voor jouw jassen, handtassen, sjaals en zoveel meer! De leuke zitbank is dan weer super praktisch als je al zittend jouw schoenen wil aan of uit trekken. Nog een laatste outfitcheck in de spiegel, en een nieuwe dag kan beginnen!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto55.000000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)195
Diepte (cm)34
Breedte (cm)90
CollectieGretz
KastindelingMet legplanken, Met deuren
Barcode5400943251821
BevestigingStaand
LED-verlichtingNee
Samenstelling3 deuren
KleurSonoma
Indeling interieur5 legplanken
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Vestiaire GRETZ sonoma
Uw waardering

Vestiaire GRETZ sonoma

Of 3 x € 98,33 zonder extra kosten

Of vanaf € 8,19 per maand

€ 294,99
Kleur Sonoma
Samenstelling 3 deuren

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

In afwachting van bevoorrading
Thuislevering voor maar € 29,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.