Omschrijving

Deze trendy vierkante salontafel 67 cm STONAGE heeft een elegant design, maar is ook zeer praktisch dankzij het compact formaat. Hierdoor past de salontafel zonder problemen in veel ruimtes. Leuk weetje, vierkante salontafel STONAGE is van Belgische makelij én gemaakt van spaanplaat en MDF. Laat die gezellige aperitiefjes maar komen! 

  • Dikte bovenblad: 18 mm
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto10.000000
MaterialenMDF, Spaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)42
Diepte (cm)67
Breedte (cm)67
CollectieStonage
VormVierkant
Barcode5400943285260
Afmetingen67,5 cm
KleurSpint eik grijs/marmer
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Vierkante salontafel STONAGE spint eik grijs/marmer
Uw waardering

Vierkante salontafel STONAGE spint eik grijs/marmer

Of 3 x € 96,66 zonder extra kosten

Of vanaf € 8,06 per maand

€ 289,99
Afmetingen 67,5 cm
Kleur Spint eik grijs/marmer

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 29,99
  • Vragen? Bel ons 00 31 85 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon

Vaak gestelde vragen

Er werden nog geen vragen gesteld. Stel als eerste een vraag.