Omschrijving

Een sober karakter belet deze vitrine niet om de sensatie van uw interieur te worden. Meer nog, het strakke design staat garant voor een vleugje moderniteit. Laat u overtuigen door het verfijnde geheel en ontdek het zelf! Bovenop de tijdloze uitstraling is het meubelstuk voornamelijk een praktische meerwaarde. Voortaan kan u rekenen op een extra hoeveelheid opbergruimte, verdeeld over verschillende compartimenten. In totaliteit beschikt u over 5 legplanken, allen te vinden achter dezelfde deur. Het eindresultaat oogt robuust en elegant, al dankt dat laatste bijzonder veel aan het fraaie, glazen compartiment! Etaleer er uw meest bijzondere decoratie en geniet jarenlang van het verrijkende effect! U kan deze unieke vitrine makkelijk combineren door ook andere stukken uit de LARZAC collectie aan uw interieur toe te voegen. Harmonieus én betaalbaar!

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto54.000000
Barcode5400943245684
MaterialenSpaanplaat, Glas
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)206
Diepte (cm)37
Breedte (cm)65
CollectieLarzac
KastindelingMet legplanken, Met deuren
Samenstelling1 deur
Optie LEDZonder led
KleurLefkas eik
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Vitrinekast LARZAC 1 deur lefkas eik zonder led
Uw waardering

Vitrinekast LARZAC 1 deur lefkas eik zonder led

Of 3 x € 78,00 zonder extra kosten

€ 233,99
Kleur Lefkas eik
Samenstelling 1 deur
Optie LED Zonder led

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
Thuislevering voor maar € 29,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon