• 14 dagen retour
  • Meer dan 10 jaar online ervaring
  • Persoonlijke klantendienst
  • 100% veilig betalen
  • Professionele en snelle levering
Omschrijving
Geef een frisse touch aan uw interieur dankzij deze charmante vitrinekast uit de ONNIX-collectie die uw gasten meteen zal verleiden met de trendy, industriële look. Ook het praktische aspect valt op dankzij de verschillende opbergmogelijkheden. De glazen deur zorgt er dan weer voor dat u kan pronken met uw mooiste decoratie. Het geheel wordt bovendien extra in de kijker gezet dankzij de led-verlichting. Gemaakt in België, garandeert dit meubel een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur. Kleine tip! Kijk zeker ook eens naar de andere artikelen uit de ONNIX-collectie en creëer een harmonieus geheel!
Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto111.000000
MaterialenSpaanplaat
Colli5
Garantie2 Jaar
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)195
Diepte (cm)48
Breedte (cm)112
CollectieOnnix
KastindelingMet legplanken, Met lades, Met deuren
Barcode5400943159608
LED-verlichtingJa
Samenstelling3 deuren 1 lade
KleurTropix hout
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Vitrinekast ONNIX 3 deuren en 1 lade tropix hout
Uw waardering

Vitrinekast ONNIX 3 deuren en 1 lade tropix hout

Of 3 x € 213,33 zonder extra kosten

€ 639,99
Samenstelling 3 deuren 1 lade
Kleur Tropix hout

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 3-6 weken
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon