Omschrijving

Deze fantastische vitrinekast ROMEO zal uw interieur glans en stijl geven dankzij zijn onmiskenbaar modern en opvallend design. U zal gecharmeerd zijn door de glinsterende look dat speciaal behandeld om u de garantie te bieden van kwaliteit en duurzaamheid doorheen vele jaren.
De vitrinekast ROMEO, van Italiaanse makelij, is verwerkt uit gelakte en verniste spaanplaat dat zorgt voor uitzonderlijk stevigheid en duurzaamheid. Daarnaast is de vitrinekast zeer praktisch dankzij het bovenste deel dat voorzien is van twee compartimenten met elk twee glazen legplanken en afgesloten door een glazen deur. De onderste twee compartimenten zijn onderverdeelt door een legplank en afgesloten door een volle deur. Dit zorgt ervoor dat u alles praktisch kan opbergen en uw dierbare stukken mooi kan uitstallen.

Door te kiezen voor deze verzorgde en verfijnde vitrinekast ROMEO, bent u zeker van de beste keuze voor uw interieur.

  • Deze vitrinekast wordt geleverd met halogeenspot.

Structuur: Spaanplaat (voldoet aan de ecologische norm E1) : 18 mm (voorzijde, legplanken) , 38 mm (bovenblad) – Glas : 4 mm (deuren), 6 mm (legplanken)
Halogeen : Transformator 240V 50Hz, 0,27A-11,5V max 60W, 1 lamp G4 12V 20W

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto96.500000
Barcode5400943161342
MaterialenSpaanplaat, Glas
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)191
Diepte (cm)40
Breedte (cm)115
CollectieRomeo
KastindelingMet legplanken, Met deuren
Samenstelling4 deuren
Optie LEDMet led
KleurZwart gelakt
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Vitrinekast ROMEO 4 deuren hoogglans zwart met verlichting
Uw waardering

Vitrinekast ROMEO 4 deuren hoogglans zwart met verlichting

Of 3 x € 213,33 zonder extra kosten

€ 639,99
Kleur Zwart gelakt
Samenstelling 4 deuren
Optie LED Met led

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 7-10 weken
Thuislevering voor maar € 59,99
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon