Omschrijving

De Quantino-collectie zorgt voor een trendy design en industriële sfeer in uw woning. 

De eiken kleur, gecombineerd met zwarte geometrische vormen, zorgt voor een echte authentieke sfeer die resulteert in een prachtig modern contrast dat perfect past in een industriële loftstijl. 

De wandkast is een echte aanrader voor uw woonkamer dankzij de grote opbergcapaciteit. Bestaande uit een opbergplank van 155 cm, verwelkomt het uw boeken, accessoires of alledaagse voorwerpen met verbazingwekkend gemak. 

In combinatie met de andere meubels uit dezelfde collectie, zal wandplank QUANTINO harmonie en gezelligheid in uw woonkamer brengen.

Specificaties
Meer informatie
Gewicht (kg) - bruto16.000000
MaterialenSpaanplaat
Garantie2 jaar (+ verlenging mogelijk)
MontageZelfmontage met behulp van de montagehandleiding
Hoogte (cm)26
Diepte (cm)25
Breedte (cm)155
CollectieQuantino
VormRechthoek
Barcode5400943176711
Draagcapaciteit10 kg
KleurEik artisanaal/zwart
Reviews
Schrijf je review
U plaatst een review over:Wandplank QUANTINO eik artisanaal/zwart
Uw waardering

Wandplank QUANTINO eik artisanaal/zwart

Of 3 x € 35,66 zonder extra kosten

Speciale prijs € 106,99 Normale prijs € 112,99
Kleur Eik artisanaal/zwart

Om u uw bestelling te plaatsen in alle gerustheid en zekerheid, biedt Mobistoxx u de annvullende verzekering voor uw bestelling aan: de SAFETY Verzekering

De talrijke voordelen hiervan:

1. Verlenging van de garantie met één extra jaar. Alle producten die worden verkocht bij Mobistoxx hebben een fabrieksgarantie van 2 jaren. Mobistoxx biedt u de mogelijkheid om de garantie te verlengen met één jaar. Gedurende deze garantieperiode, neemt Mobistoxx de vervanging van de fabricagefouten en de schade van onderdelen tijdens normaal gebruik voor eigen rekening.

2. Gratis retourneren in geval van herroeping. Dankzij de tevreden of geld terug formule, biedt Mobistoxx u de mogelijkheid om een product waarvan u niet tevreden bent terug te sturen. De retourkosten voor artikelen besteld op afstand zijn ten laste van de klant. Deze kosten worden afgetrokken van de terugbetaling. Maar, indien u kiest voor de SAFETY verzekering zal Mobistoxx de retourkosten ten laste nemen en wordt uw bestelling volledig terugbetaald.

3. 30 dagen herroepingsrecht in plaats van 15 dagen. Met de SAFETY verzekering geeft Mobistoxx u de mogelijkheid om uw artikel 30 dagen te behouden in plaats van de gewoonlijke 15 dagen. Als u niet tevreden bent met het product, heeft u de mogelijkheid om binnen de 30 dagen na de leveringsdatum een retouraanvraag te doen via dit formulier.

4. Prioriteit bij de Dienst Na Verkoop. Uw Dienst Na Verkoop aanvraag wordt behandeld met prioriteit door onze klantenservice. Aanvragen zullen rechtstreeks aan onze fabrikanten worden doorgegeven.

Levertijd: 5-8 weken
  • Vragen? Bel ons 085 888 09 79

  • 100% veilig betalen

  • Professionele levering

  • Klantendienst via mail, chat & telefoon